Na 1x winst en 2 gelijkespelen waren we dit seizoen nog ongeslagen thuis, dus we hadden goede hoop dat we deze statistiek nog even konden verlengen.

Alblasserdam 4 kwam op bezoek en op weg naar kleedkamer 7 wisten we het al, dit ga lastig worden.

Met nog steeds een hoop blessure gevallen die waarschijnlijk bij de oudjes te wijten zijn aan de afgelopen corona perikelen konden we toch een volwaardig team op papier zetten.

Met Robin op doel dan vlnr, Jeroen k, René,Adriaan en Buks middelste linie : Gertje, Frank, Daan en Marcel spitsen duo Patje en Junior.

De wedstrijd stond onder leiding van good old plopper Fred Bloemscheer en zijn assistent L1 Sas.

Vanaf minuut 1 waren de intenties van Alblasserdam duideljk, naar voren voetballen en tegenstander onder druk zetten. Dat lukte ook heel goed en wij kwamen nauwelijks aan voetballen toe. Na een 10 minuten spelen viel de 0-1 heel kort daarna de 0-2 maar door attent te vlaggen werd deze afgekeurd door het arbitrale duo van Drechtstreek. Hierna hielden we best lang stand maar als ze eenmaal vallen gaat het ook bij het 8e. 0-5 ruststand.
Na de tactiek in de rust te hebben aangepast gingen we vol goede moed de 2e helft in. Hierin hielden we het langer vol dan in de eerste helft want de 0-6 viel pas na een kwartier.

Het werd 0-8 voordat het 8e wat terug kon doen. Met een pass van achteruit wist Maikel de keeper te passeren met een harde droge knal en ons op het scorebord te zetten 1-8.

Dit zorgde voor wat onrust en irritatie bij Alblasserdam en daar moest er nog 1 vertrekken met geel na een grove overtreding op Buks, toch mocht dit de aanvalsdrang van de tegenstander niet deren en brachten zij met een uitgespeelde aanval de 1-9 als eindstand op het scorebord.

Snel vergeten, volgende week naar het roodzwarte bolwerk Slobbegors waar we misschien weer kunnen stunten.