Jubileum Bier

Jubileum bier (2x 33 cl) + glas

€ 9,50

Ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum heeft Drechtstreek haar eigen bier laten brouwen. Brouwerij de Sjaak en Gantelwasser hebben in samenspraak met een enthousiast proefpanel een vol, gedurfd blond bier ontwikkeld. Een heerlijk fris biertje dat past bij onze vereniging, Het smaak naar meer ! Deze aanbieding betreft 2 flesjes van het heerlijke jubileum bier (33 cl) met een glas; dit glas is eveneens speciaal voor het 75 jarig jubileum van Drechtstreek gemaakt. Het jubileum bier is vanaf nu te bestellen en zal vanaf 1 juli af te halen zijn; hier wordt u later over geinformeerd.

Limited Edition : Jubileum bier (75 cl) + 2 glazen

€ 16,00

Ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum heeft Drechtstreek haar eigen bier laten brouwen. Brouwerij de Sjaak en Gantelwasser hebben in samenspraak met een enthousiast proefpanel een vol, gedurfd blond bier ontwikkeld. Een heerlijk fris biertje dat past bij onze vereniging, Het smaak naar meer ! Deze aanbieding betreft 1 grote fles van het heerlijke jubileum bier (75 cl) met twee glazen; het glas is eveneens speciaal voor het 75 jarig jubileum van Drechtstreek gemaakt. Het jubileum bier is vanaf nu te bestellen en zal vanaf 1 juli af te halen zijn; hier wordt u later over geinformeerd.

Jubileum bier (2x 33 cl)

€ 6,00

Ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum heeft Drechtstreek haar eigen bier laten brouwen. Brouwerij de Sjaak en Gantelwasser hebben in samenspraak met een enthousiast proefpanel een vol, gedurfd blond bier ontwikkeld. Een heerlijk fris biertje dat past bij onze vereniging, Het smaak naar meer ! Deze aanbieding betreft 2 flessen van het heerlijke jubileum bier (33 cl). Het jubileum bier is vanaf nu te bestellen en zal vanaf 1 juli af te halen zijn; hier wordt u later over geinformeerd.

Limited Edition: Jubileum bier (75 cl)

€ 9,50

Ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum heeft Drechtstreek haar eigen bier laten brouwen. Brouwerij de Sjaak en Gantelwasser hebben in samenspraak met een enthousiast proefpanel een vol, gedurfd blond bier ontwikkeld. Een heerlijk fris biertje dat past bij onze vereniging, Het smaak naar meer ! Deze aanbieding betreft 1 grote fles (Limited Edition) van het heerlijke jubileum bier (75 cl). Het jubileum bier is vanaf nu te bestellen en zal vanaf 1 juli af te halen zijn; hier wordt u later over geinformeerd.