Rock am Gantel LIVE !

Beste Drechtstrekers en muziekliefhebbers!

Hopelijk heeft iedereen 20 november al dik omcirkeld in de agenda’s want over iets minder dan twee weken is het zover; Rock am Gantel zal de kantine op zijn kop gaan zetten!

De mannen van de band zijn druk aan het repeteren om er weer een geweldige avond van te maken dus laten we de 20e gaan dansen, springen, zingen en rocken bij Drechtstreek en er weer een onvergetelijke avond van maken!

Kaartjes kunnen wederom op de website worden gekocht via deze link: Rock am Gantel LIVE !

Bij de ingang krijgt iedereen bij binnenkomst een muntje, het 1e rondje is van de club, proost!

Praktische zaken:

Datum: 20 november 2021

Waar: VV Drechtstreek

Tijd: 21:00 - 00:00

inloop: 20:30

Deur dicht: 22:00

prijs: 5 euro

Betalen: met pin of Clubcard

LET OP: vanaf 6 november is een corona-toegangsbewijs verplicht om in de kantine te komen.

Aangezien we helemaal tot de nok vol zullen gaan vragen we aan iedereen om ervoor te zorgen dat je een groen vinkje hebt in de CoronaCheck app, voor jouw veiligheid en voor de veiligheid van de mensen om je heen. Deze zul je ook nodig hebben om binnen te komen op het feest.

Een groen vinkje in de CoronaCheck app krijg je door: vaccinatie, recentelijk hersteld te zijn van een besmetting of door te testen voor toegang: https://www.testenvoortoegang.org/

Rock am Gantel Live !

aantal