Parkweg 7
3356LM
PAPENDRECHT
tel. 078-6153778

Met op laatste moment nog afmeldingen van vaste spelers hadden we geluk dat we konden shoppen bij 23-2 voor een paar spelers en keeper. Tim, Jaimy en Julian bedankt hiervoor.

De opstelling was dan ook weer een waar kunststukje waardoor er automatisme mist in het spel van het 8e.

Na van natuurgras veld 3 verhuist te zijn naar kunstgras konden we op deze regenachtige middag aanvangen met de wedstrijd.

VVGZ begon gelijk fel vol op de aanval en tijd om het allemaal even goed te zetten was er niet en werd het 8e overrompeld.

Het team van Coach Ouwe Reus had geen antwoord op de snelle aanvallen van de tegenstander. VVGZ kwam al snel op een 0-3 voorsprong, maar Drechstreek 8 gaf niet op. Martin scoorde op aangeven van Ben, die een goede combinatie had met zijn vader Chris. Chris maakte zelf ook nog een doelpunt uit een voorzet van Martin. Helaas was dat niet genoeg om het tij te keren. Bij rust stond het 2-6 voor VVGZ.
Na rust kreeg Drechstreek nog een strafschop, die Ben benutte. Scheidsrechter, pensionado Fred Bloemscheer, had het ook niet makkelijk. Hij moest een paar keer ingrijpen om de gemoederen te bedaren.
Maar VVGZ was niet te stoppen en maakte nog twee goals. Martin redde de eer voor Drechstreek 8 met een prachtige kopbal uit een hoekschop van Daan. De eindstand was 4-8 voor VVGZ.
Een zure dag voor Drechstreek 8, maar gelukkig konden ze er achteraf nog om lachen en werd er vrolijk de derde helft gevierd.