Molenwei 1
2995BL
HEERJANSDAM
tel. 078-6771983

Tegen Heerjansdam uit op de Molenwei kon het 8e in een matig zonnetje met een 16 tal man aantreden. OR had de last minute opstelling als volgt. Door een gebrek aan een keeper stond Frank de eerste helft op de goal. Dan Denes, René , Adriaan en Buks. Middenveld Jeroen R , Melvin, Daan en Ben. Spitsen duo Martin en Patje.

De toss werd gewonnen en de aftrap was voor het 8ste. Balletje achteruit balletje breed Via Ben naar Melvin die Jeroen R vrij zag staan en deze met een geplaatste trap binnen de minuut de 0-1 aantekende voor ons. Moet niet gekker worden. Heerjansdam beduusd van deze snelle tegengoal schrok wakker en hield even balbezit om vertrouwen te tanken. Dit lukte prima en al snel vonden ze de snelle spits die handig wegdraaide bij Buks en de 1-1 in het net schoot en Frank kansloos liet.

Even dachten ze door te drukken maar de goed meevoetballende keeper Frank hield stand met een paar goede reddingen. Toch liep het 8e met leuk combinatie voetbal goed mee te doen en was het Ben die met het hoofd scoorde na een afgemeten voorzet van Jeroen R. 1-2 . Hierna was Heerjansdam het ff helemaal kwijt en kon Drechtstreek 8 de wedstrijd naar zich toe trekken. Met een één op één situatie van Martin op de keeper had het al kunnen gebeuren maar executie bleef uit. Met nog een paar goede kansen en een schot van Melvin op de lat lukte het niet om een grotere marge mee te nemen naar de tweede helft.

Hierin ging alles zomaar mis. Na eerst nog 2 goede kansen van Metin was het Heerjansdam wat toesloeg. Binnen no time stond het 2-2 en na geel van Adriaan vonden ze nog twee keer het net. 4-2 achter terwijl we de beste kansen hadden gehad. Denes die de tweede helft was gaan keepen moest nog twee keer de bal uit het net halen. Eindstand 6-2 .

een onbegrijpelijk verval na de rust, waren het de gemiste kansen of deed het echte gras ons nu de das om. We krijgen ze nog thuis dus wie weet houden we dan wel stand.