Scheidsrechter

Alexander Ploos van Amstel

Accommodatie

Onbekend

Voor de tweede maal dit seizoen werd er aangetreden tegen het team van de Zwerver.  Begin september in het prille begin van het voetbalseizoen  was er de bekerwedstrijd welke met 4-0 winst werd afgesloten. Nu in de competitie komen we ze weer tegen. Wat zijn dan de verwachtingen? Een herhaling van de eerste wedstrijd of loopt dat toch anders. Het is voetbal en de bal rolt ander dan je verwacht. Zo ook in deze wedstrijd. Het eerst doelpunt was voor Drechtstreek  maar dit was slechts van korte duur de Zwerver scoort. Matthijs en Liam wisten toch nog een aantal keer uit te halen maar kregen de bal niet langs de keeper. Liam tekende uiteindelijk voor de 2-1 maar ook deze keer was de voorsprong  van korte duur. De Zwerver kwam wederom langszij. Ruststand 2-2. De tweede helft liet een wat beter Drechtstreek zien. Zowel van links als rechts werd het doel van de Zwerver gezocht. De wedstrijd was nog lang niet gespeeld en bleef spannend tot het laatste moment. De Zwerver gaf goed partij. Matthijs werd getackeld in het strafschopgebied  en de scheidsrechter besloot de bal op de stipt te leggen. Een feilloos ingeschoten bal van Jens! 3-2. Wordt de tweede helft een herhaling van de eerste helft?  Inderdaad de Zwerver komt wederom langszij. Drechtstreek geeft nog niet op! Een aanval over rechts wordt ingezet, Casper weet de bal goed voor te geven op Matthijs die hem mooi binnen weet te koppen bij de tweede paal. Te vergeefs probeert de Zwerver nog langszij te komen. Drechtstreek probeert nog te scoren maar helaas lukte dit  niet meer. Het eindsignaal klinkt, maar de reactie van de spelers is gereserveerd. Het besef dat de wedstrijd ook anders had kunnen verlopen? De eerste wedstrijd is gewonnen  4 punten uit 3 wedstrijden en voorlopig op plaats 8. Op naar zaterdag 12 november voor de uitwedstrijd bij Oranje-Wit.