Drechtstreek JO15-2

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 3e klasse 05

12 november 2016 11:00

Onbekend

Om 10.10uur werd er verzameld bij de wok voor de uitwedstrijd tegen Oranje-Wit JO15-4. Aanvang van de wedstijd 11:00uur. Inmiddels was de witte waas al van het veld, lekker fris voetbalweer dus.

De jongens hadden er zin in en gingen voortvarend van start. Via de linker flank wordt Mathijs weggestuurd. Hij neemt  de bal goed mee, trekt naar binnen en weet de bal in de verre hoek achter de keeper te plaatsen. Dit geeft de jongens een goed gevoel en keer op keer wordt het doel gezocht. Een uitbraak over de rechter flank waar Stijn zijn veel langere tegenstander, die het hem moeilijk maakt, voorbij moet zien te komen. Het duurt even maar het lukt toch, er voorbij … Even aan de noodrem trekken dacht zijn tegenstander en pakt hem bij de bovenarm. De scheidsrechter beslist voor een strafschop. Deze werd feilloos ingeschoten door Jens. Job had een uitstraling van “vandaag wil ik scoren!” Na verschillende schoten op doel lukte dit en de 0-3 was een feit.

In de tweede helft werd er weer aangezet over rechts en over links. Mathijs komt weer voor de keeper en wat hij in de eerste helft deed doet hij weer 0-4. Drechtstreek laat het lopen, vooral op het middenveld wordt er veel balverlies geleden. Oranje-Wit zet aan en worden beloont binnen korte tijd weten ze 2x te scoren. Drechtstreek is gewaarschuwd. Van langs de lijn vandaan klinkt het “DRECHSTREEEEEK! VOETBALLEN! JULLIE LATEN HET LOPEN!”  Drechtstreek herpakt zich in de laatste fase  van de wedstrijd en komt weer tot aanvallen toe. Er wordt echter niet meer gescoord.

De overwinning is binnen. Eindstand 2-4. Een mooi resultaat! Volgende week uit tegen Sliedrecht JO15-3.