Datum

19 september 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 19 september speelt E3 de tweede competitie wedstrijd tegen ASWH E3. Vorige week hebben beide ploegen met grote uitslagen gewonnen. Van te voren dachten we dat de teams gelijkwaardig aan elkaar zouden zijn. Helaas viel het voor ons tegen.

ASWH speelde veel gretiger en feller dan ons team. Na een aantal minuten gespeeld te hebben stonden we met 1-0 achter. Ongeveer een minuut later kreeg onze ploeg de kans om de gelijkmaker te scoren. Helaas lukte dat niet. Vervolgens maakte ASWH een mooie aanval, wij verdedigden niet goed en de stand werd 2-0. Uit een corner wordt de 3-0 gescoord voor ASWH.
De 2e helft werd er door ons team harder gevochten om de bal. We kregen een cornerbal, de bal werd goed voorgegeven. Finn kopte de bal, helaas kwam de bal naast het doel terecht. Even later kregen we eindelijk weer een kans, Jens scoorde een doelpunt waardoor de stand 3-1 werd. Nadat we een aantal kansen hadden gehad omdat er hard werd gewerkt, kreeg ASWH weer een kans, die ze benutte waardoor de score 4-1 werd. Niet veel later werd het  5-1. Onze keeper Duncan heeft veel ballen tegen kunnen houden. Maar helaas werd de 6-1 ook nog gescoord door ASWH en dat werd dan ook de einduitslag.