10 oktober 2015 9:30

Scheidsrechter

Ilias Brands

Onbekend

Nadat onze jongens vorige week tegen hun eerste nederlaag aan liepen moesten ze vandaag weer vol aan de bak tegen een lastige tegenstander, Oranje Wit F1. De eerste tien minuten werd er goed voetbal gespeeld door onze boys. Door goed overspelen vanuit de verdediging werd er een voorzet gegeven waaruit Jesse Jongeneel met een mooie volley de 1-0 binnen schoot. Daarna was het Mauro die de bal vanaf de zijkant van Deniz kreeg en hem in een keer op zijn zogeheten pantoffel nam, 2-0. Daarna dachten we de overwinning binnen te halen maar Oranje Wit werd steeds sterker. Gelukkig bleef Winston goed bij de les en verrichtte een paar mooie reddingen. Toch werd het 2-1 door een mooie aanval van Oranje Wit. Met deze stand gingen we de rust in en na een peptalk van de coaches konden de jongens er weer tegen aan. Bedir had een paar mooie acties waarmee hij de rest van de voorhoede mooi aanspeelde. Echter hadden we pech met onze schoten op doel, waardoor we onze voorsprong niet uit konden bouwen. Hierdoor voelde Oranje Wit aan dat ze nog een kans hadden en dat resulteerde dan ook in de 2-2. Het werd nog behoorlijk spannend maar waar onze jongens vorige week snel hun koppies lieten zakken bleven ze nu, met aanmoedigingen van de coaches, hun koppies wel gebruiken en mede door goede tackles van Jesse Veenman en goed voor zijn man komen door Rens en onze kuitenbijter Jelvin bleef de verdediging overeind. Yaïr controleerde op het middenveld en Silver rook zijn kans om mee naar voren te gaan en dat bleek een hele goede zet, want met een schitterend afstandsschot schoot hij de 3-2 binnen. Een welverdiende overwinning voor onze boys!